Markkinoi tuotteitasi, yritystäsi tai yhdistystäsi

Mainosmateriaalit

Esite 

Esite, olkoonpa se sitten 4 - tai 40 sivuinen, on lähes välttämätön liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle. Asiakkaalle jollakin tavoin annettu esite omasta toiminnastasi on hyvää myynninedistämistä. Esite voi olla 8 sivuisesta aina 64 sivuiseen ja halutessasi saat sisäsivut ohuemmalla ja kannet paksummalla materiaalilla. Hyvä esite kertoo kaiken oleellisen ja tärkeän toiminnastasi sekä palveluistasi / tuotteistasi samalla tavoin kuin esimerkiksi www-sivut. 
Toteutan esitteitä niin printti- kuin digimuodoissa. Painatukseen käytän omia yhteistyökumppaneita tai asiakas voi painattaa tuotteet omalla yhteistyökumppanillaan.

Internet-markkinointi

Laadukkaat web-sivut

Yrityksen/yhdistyksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti, jonka yritys tarjoaa asiakkaalleen. Näin asiakkaan ensimmäinen vaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista muodostuu yrityksen kotisivujen perusteella. On siis ensiarvoisen tärkeää, että yrityksen kotisivujen taso vastaa palveluiden ja tuotteiden tasoa. Jos näin ei ole, moni potentiaalinen asiakas etsii mielestään paremman tuotteen tai palvelun. Yrityksen kotisivut ovat myös tärkeä osa asiakaspalvelua! Asiakaspalvelussa on tärkeintä saada asiakkaan kaipaama tieto mahdollisimman pian asiakkaan ulottuville. Toimivilla kotisivuilla se onnistuu ilman, että sinun tarvitsee uhrata kallista työaikaasi.

Ota yhteyttä


Yhteystietoni

Tmi Arto Mantela
Metsästäjäntie 11 D 15
36200 Kangasala
puh. 050 5593856

Email: info@mantela.fi

työhuoneeni (ei postia)
Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa