Viinitasting - viinien maistelutilaisuudet

Viinitasting on mieleenpainuva kokemus, joka sopii niin aloitteleville kuin kokeneille viinin ystäville. Viinitasting on myös erinomainen idea vaikkapa asiakastilaisuuden teemaksi. 

Räätälöimme tastingin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.Tastingin voi pitää asiakkaan valitsemassa paikassa tai vaikka ravintolassa. Mikäli tilaisuus järjestetään asiakkaan omassa tilassa, tulee asiakkaan itse hankkia maisteltavat viinit. Sovimme asiakkaan kanssa mitä viinejä hankitaan. Mikäli taas tasting on ravintolassa tms. anniskelutilassa, kyseinen toimija hankkii sovitut viinit.

Kysy lisää ja järjestetään ikimuistoinen tilaisuus. Tutustu valmiisiin tasting-ideoihin alapuolelta.

Arton koulutus: WSET Level 4 sekä Viinikouluttaja

Esimerkkejä

Responsive image

Viinit tutuksi

Tämä viinimaailman perusasioihin paneutuva ilta sopii sekä viiniharrastuksessaan alkutaipaleella olevalle että jo pidemmälle ehtineelle harrastajalle.

Responsive image

Puna-/valkoviini

Punaviinitasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä perehdytään syvemmin punaviinien saloihin maistelemalla 5-6 erilaista ja mielenkiintoista punaviiniä.

Responsive image

Espanjan viinit

Maistelemme illan aikana niin kuplivaa cavaa kuin kahta puna- ja valkoviiniä. Maistelun päätämme sherryyn. Espanjan viinit -tastingissä viinien valintaan vaikuttaa tastingissä käsiteltävät viinialueet ja yleisimmät rypälelajikkeet.

Responsive image

Maailman viinit

Voimme suunnitella tasting-tilaisuuden toiveidesi mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi : "Maailman ympäri viinien matkassa", "Italian tummat viinit" tai "Vanhan maailman viinit"

Ota yhteyttä


Yhteystietoni

Tmi Arto Mantela
Metsästäjäntie 11 D 15
36200 Kangasala
puh. 050 5593856

Email: info@mantela.fi

työhuoneeni (ei postia)
Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa