Valokuvaus

Web Design

Myös valokuvauspalvelut ovat osana palveluitani. Olen kuvannut niin ihmisiä, tapahtumia, tuotantotiloja kuin tuotteita. Ottamiani kuvia on käytetty printtimainonnassa, kuvastoissa, nettisivuilla, TV-mainoksissa ja esittelyvideoissa. Työhuoneeni soveltuu erinomaisesti myös valokuvaukseen. Työhuoneella on kuvattu mm. henkilöitä, vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, teollisuuden komponentteja ja elintarvikkeita.

lue lisää

Terapeuttinen valokuvaus

Web Design

Terapeuttisessa valokuvauksessa kuvataan kuvattavaa juuri niin kuin kuvattava haluaa että hänet nähdään ja tulaan kuvatuksi. Jo itse kuvaustilanne on usein terapeuttinen kokemus. Kuvaustilanteessa kuvattavan ideat toteutetaan ja ilmapiiri on hyväksyvä ja rento.

lue lisää

Mainokset, esitteet yms

Web Design

Yrityksen/yhdistyksen kotisivut ja esitemateriaalit ovat usein ensimmäinen kontakti, jonka yritys tarjoaa asiakkaalleen. Näin asiakkaan ensimmäinen vaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista muodostuu yrityksen materiaalien perusteella. On siis ensiarvoisen tärkeää, että yrityksen markkinointi vastaa palveluiden ja tuotteiden tasoa.

 

lue lisää

Ota yhteyttä


Yhteystietoni

Tmi Arto Mantela
Metsästäjäntie 11 D 15
36200 Kangasala
puh. 050 5593856

Email: info@mantela.fi

työhuoneeni (ei postia)
Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa